Feed on
Posts
Comments

Ova stranica je posvećena jednostavnim, zdravim odlukama koje mogu da vam promene život.

ilustracija: nellart (Danka K)

Da li znate da je Srbija na jednom od vodećih mesta po broju kardiovaskularnih oboljenja u svetu? Tačnije, mi smo na trećem mestu u svetu po broju smrtnih slučajeva od infarkta miokarda i drugih srčanih oboljenja. Ukoliko ne postoje urođene anomalije, bolesti srca možemo da sprečimo. I to bez lekara. Svako od nas može da uvede samo par zdravih navika u svoj život i da smanji rizik od infarkta, arterioskleroze i drugih bolesti srca za bar 50%.

Više o tome u tekstu iz 2008. na Mondo portalu: http://www.mondo.rs/s109804/Zdravlje/Svaki_drugi_Srbin_umire_od_srca.html

One Response to “Male stvari koje menjaju život”

 1. Anna Vujovic says:

  Postovani Dr. Nikolic
  Vrlo sam impresionirana sa vasim radom i iskustvom. Obracam vam se u nadi da ce te procitati ovaj email i imati priliku da mi odgovorite.
  Otac od mog supruga se zove Petar Vujovic ima 72g i dijagnozu Angina Pectoris, Hypertensio Arterialis. Zakazan je kod vas u Klincni Centar u Podgorici za 22 Avgust u 8am. Nazalost ja nisam u mogucnosti da budem uz njega ali majka od mog supruga, Ljubica Vujovic, ce biti tu na usluzi.
  Kao veliki strucnjak i cijenjeni kolega vi ste preporuceni od mnogoh Dr. sa kojima sam imala priliku porazgovarati o dijagnozi mog svekra.
  Ja zivim u Torontu, Kanadi i nazalost nisam u mogucnosti da produzim moj boravak u Crnoj Gori pa s toga necu biti ovdje u vrijeme operacije. Izuzetno bih cijenila vase misljenje i neki kontakt ako je to u mogucnsti s obzirom na vase slobodno vrijeme i obaveze.
  Moja email adresa je annavujovic@hotmail.com i broj telefona u slucaju hitne intervencije je +14168073090.
  Unaprijed sam vam mnogo zahvalna zajedno sa mojom porodicom.
  Anna Vujovic

Leave a Reply